SELAMAT DATANG KE AQILLIYA FELT COLLECTION....

Jemput la tengok-tengok koleksi AQILLIYA. Semuanya kiut-miut jer... Klu ada yang suka bleh la order... Harga pun berpatutan... Ikut harga semasa.. Pasti mampu milik.. Heee... Pegi jer kat KOLEKSI AQILLIYA, tengok2 la yer.. Aqilliya pasti korang mesti puas hati... Klu sudi jom follow Aqilliya skali...

Selasa, 24 Mei 2011

Dolphin...



Ta.. da... Hee jagi tak dolphin AQILLIYA??? Sehari semalam nak siapkan sekor dolphin nih... Pjg dolphin nih kira2 8 cm jer... Bleh wat kicin @ gantung kat mana2 suka... Suka..suka..suka...

AQILLIYAFELT NAK BERCUTI KEJAP..

Assalamualaikum / Hai...


Untuk makluman rakan-rakan yang singgah ke AQILLIYAFELT ni saya ucapkan Terima Kasih... Untuk makluman anda AQILLIYAFELT akan bercuti sempena cuti sekolah ni. Seminggu jer 29hb Mei - 7hb Jun 2011. So tak dapat la nak online ngan korang. Klu ada apa-apa order yang ingin anda buat boleh sms jer k...

Jumaat, 20 Mei 2011

Pencil Case BEN 10


Pancil case BEN 10 ni order Amy dari Terengganu. Untuk anak buah dia.. Hensom tak BEN 10 AQILLIYA? Harap ibu sedara n anak sedaranya puas hati yer... Pencil case ni ada lapisan kain kat dalam, klu nak cuci kekotoran kat dalam tu senang la... Lupa plak AQILLIYA nak ambik gambor cover dlm tu... SUKA TAK???....

Key Chain nama gi..

Kicin kanak-kanak sekolah yang baru ja AQILLIYA siapkan... Comel tak??? Sesiapa yang suka bleh order sekarang... Harap yang menerimanya puas hati yer...

Isnin, 9 Mei 2011

Bookmark...



Tetiba rasa nak buat bookmark ni... Tak lama lagi Hari Guru kan??... AQILLIYA buat ni sbb nak bagi kpd guru-guru tadika yang mengajar puteri kesayangan AQILLIYA... Lagi pun tahun depan dia dah nak masuk darjah satu... Hmm semalam dia pun sibuk menolong buatkan bookmark yang kiut ni... Klu korang suka bleh order ngan AQILLIYA... Bukan untuk Hari Guru pun bleh gak...

Jumaat, 6 Mei 2011

SEPIT BUNGA...

Semalam AQILLIYA try buat bunga ros ni... Cantik kan??? ( hee... perasan sendiri la plak!! ). Tengok dlm tutorial dari satu blog masa tengah blogwalking... Hmm nanti AQILLIYA cari balik blog tu.. semalam lupa plak nak save... Sepit ni dah ada yang memilikinya. Hee... siapa lagi kalau bukan puteri kesayangan AQILLIYA. Siap ja terus dia mintak... Kalau ada yang suka bleh order. Sepit ni saiz besar. Klu ada yang suka AQILLIYA bleh buat ikut warna dan saiz pilihan hati korang...


Rabu, 4 Mei 2011

KEYCHAIN NAMA...




Hm... akhirnya dapat jugak upload pic nih... Keychain nih order dari kengkawan anak sedara Aqilliya, Nisa' yang berada di Kulim, Kedah. Semoga semuanya puaih ati ngan kicin tu... Gambar ni mungkin tak clear sangat sebab ambik bawah lampu jer.. Semalam mendung aja. Ari ni cerah secerahnya... Tapi kicin tu dah siap packing ... Tak pa la... Itu di namakan Takdir... Heee

Ahad, 1 Mei 2011

Projek Sekarang..

Sekarang nih Aqilliya tengah buat kicin utk kanak2 sekolah.. Order dari bebudak sekolah kat Kulim.. Ingat nak ambik gambar hasil keja Aqilliya yang kiut miut nih... Tapi memandangkan tahap pencahayaan yang kurang membantotkan niat... Cuaca mendung ja kat luar... Dlm umah plak lampu tak cukup watt. Heee bbesok jer Aqilliya tarok pic nyer kkkk....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...