SELAMAT DATANG KE AQILLIYA FELT COLLECTION....

Jemput la tengok-tengok koleksi AQILLIYA. Semuanya kiut-miut jer... Klu ada yang suka bleh la order... Harga pun berpatutan... Ikut harga semasa.. Pasti mampu milik.. Heee... Pegi jer kat KOLEKSI AQILLIYA, tengok2 la yer.. Aqilliya pasti korang mesti puas hati... Klu sudi jom follow Aqilliya skali...

Ahad, 18 Disember 2011

Lama menyepi...

Lama betul AQILLIYA tak up-date blog ni kan... Bukan apa ada technical problem ckit. Ada bbrapa order yang telah AQILLIYA siapkan dlm tempoh tu. Nnti bila semua dah ok, AQILLIYA up-loadkan k....

Selasa, 2 Ogos 2011

MONSTER LAP TOP SLEEVE

Selesai akhirnya lap top sleeve nih. Order daripada Puteri untuk MAC BOOK PRO 13.


Muka depan monster yang cute... Ada dua taring... Grrrrr....


Bahagian belakang Puteri mintak letakkan tulisan putput... Cute plak dengar...

Arghhhh!!!! Bahagian dalam mulut monster yang menggerunkan... Heee...Penuh ngan taring tajam... Jenuh gak la nak menggunting gigi2 yang cute nih... AQILLIYA letak velcro sebagai pelekat...

Sleeve nih AQILLIYA buatkan dua lapisan bagi tebal... Jahitan 100% jait tangan... Harap2 Puteri suka ngan lap top sleeve nih...

Sabtu, 30 Julai 2011

STYLISH BLOGGER AWARD


Heee... Award ni saya terima daripada Kiszydolls Shop . Tima kasih bbanyak yer... First time AQILLIYA terima anugerah... Ada gak insan yang sudi bagi penghargaan atas hasil kerja tangan AQILLIYA FELT nih... Rasa tak layak pun ada gak... Banyak benda g yang AQILLIYA perlu perbaiki dan pelajari... Tapi apa-apa pun TQ dear...

Jom ramai2 g blog KISZ... Dia buat doll. Cute2 semuanya...

Selasa, 19 Julai 2011

Sepit reben rama-rama




Tada!!! Sepit ni AQILLIYA hasilkan dari riben... Cute kan??? ( perasan sudah... ) Hee memang kecik ja sepit ni... Dalam sibuk2 siapkan order orang sempat g buat rama2 ni... Buat masa ni warna rama2 ni ja yang ada... Nanti-nanti AQILLIYA buat warna lain plak... Nak buat bunga jugak... Tapi sibuk ckit sekarang ni...

Isnin, 11 Julai 2011

Rama-rama anggun...

Anggun ker???... He.. Rama2 ni sebenarnya ada ramai kengkawan dia tapi dah abih terbang ke taman lain. Tinggal la dia sekor-sekor.. Cian tak da kawan.. Ari tu Teacher Joey order rama-rama ngan bear.. AQILLIYA lebihkan satu untuk simpanan. Siapa nak bleh tangkap satu... Belakang sayap ni AQILLIYA letak print felt bunga2...

BEAR CUTE.

Hari tu AQILLIYA ada buat beberapa ekor bear order daripada Teacher Joey... Tapi lupa la plak nak ambik gambar...Ini order dari Nisa' untuk kawan sekolah dia... Ada nama kat belakang...

Isnin, 13 Jun 2011

Jersi Daniel...

Jersi yang sama ngan yang sebelum ni. Ini pandangan belakang dia. Pandangan depan seperti pos yang sblum ni. Pelik kan? Sebelum ni D.A.N.I.A.L, yang ni D.A.N.I.E.L plak... He.... Pengajarannya..... Tengok betol2 sblum jait. Seb baik sedar sebelum sampai ke tuannya.. Dengan x-press nya AQILLIYA jait semula...Dah selamat sampai ke tuannya...


Key Chain Jersi...

Kicin Jersi ni order dari cikgu2... Naik kebas jugak la jari ni nak siapkan... Tapi seronok... Nama yang kat belakang tu AQILLIYA jait tangan ja... Tak da mesin sulam... Ok tak??? Kiut ja jersi2 ni. Ukuran bahu dlm 3cm, ukuran pjg 6cm... ( hee siap bagi ukuran gih... mcm tailor la plak...)




Key Chain nama..

Balik dari kg ja, AQILLIYA pulun plak siapkan kicin nama ni... Sebenarnya ni order dari cikgu2 di tadika Aliya... Semoga cikgu2 puas hati yer... Semuanya sweet2 mcm cikgu2 jugak... Heee

Jumaat, 10 Jun 2011

Pencil Case g...



Ok, dengan suka citanya AQILLIYA FELT bentangkan hasil keja AQILLIYA kali nih... Pencil case kartun. Order Zana dari Terengganu... Dah selamat sampai pun kat tuan nya. Harap2 Zana suka lah yer...

Sebenarnya ada cerita di sebalik pencil case2 nih.. Hee hanya AQILLIYA n Zana ja yang tahu... Apa-apapun tima kasih bebanyak kat Zana yer...
Agak mencabar gak la nak siapkan pencil case ni. Tapi tetap best... Suka suka suka...
- Lightning Mcqueen
- Princess Jasmine - Aladdin
- Cinderella
- Snow White

Rabu, 8 Jun 2011

Balik dari kampung..

Hmm... dah sampai pun Syurga duniaku.. ( Rumahku Syurgaku)... Seminggu AQILLIYA tak on line. Terubat rasa rindu bila dah tatap muka mak dan ayah... Masa di kampung AQILLIYA sempat siapkan kicin2 nama untuk order kengkawan anak buah, Nisa'. Tapi yang tension nya lupa plak nak snap gambar.... Arghhhh!!! Dah balik sini baru teringat...


Selasa, 24 Mei 2011

Dolphin...



Ta.. da... Hee jagi tak dolphin AQILLIYA??? Sehari semalam nak siapkan sekor dolphin nih... Pjg dolphin nih kira2 8 cm jer... Bleh wat kicin @ gantung kat mana2 suka... Suka..suka..suka...

AQILLIYAFELT NAK BERCUTI KEJAP..

Assalamualaikum / Hai...


Untuk makluman rakan-rakan yang singgah ke AQILLIYAFELT ni saya ucapkan Terima Kasih... Untuk makluman anda AQILLIYAFELT akan bercuti sempena cuti sekolah ni. Seminggu jer 29hb Mei - 7hb Jun 2011. So tak dapat la nak online ngan korang. Klu ada apa-apa order yang ingin anda buat boleh sms jer k...

Jumaat, 20 Mei 2011

Pencil Case BEN 10


Pancil case BEN 10 ni order Amy dari Terengganu. Untuk anak buah dia.. Hensom tak BEN 10 AQILLIYA? Harap ibu sedara n anak sedaranya puas hati yer... Pencil case ni ada lapisan kain kat dalam, klu nak cuci kekotoran kat dalam tu senang la... Lupa plak AQILLIYA nak ambik gambor cover dlm tu... SUKA TAK???....

Key Chain nama gi..

Kicin kanak-kanak sekolah yang baru ja AQILLIYA siapkan... Comel tak??? Sesiapa yang suka bleh order sekarang... Harap yang menerimanya puas hati yer...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...