SELAMAT DATANG KE AQILLIYA FELT COLLECTION....

Jemput la tengok-tengok koleksi AQILLIYA. Semuanya kiut-miut jer... Klu ada yang suka bleh la order... Harga pun berpatutan... Ikut harga semasa.. Pasti mampu milik.. Heee... Pegi jer kat KOLEKSI AQILLIYA, tengok2 la yer.. Aqilliya pasti korang mesti puas hati... Klu sudi jom follow Aqilliya skali...

Isnin, 13 Jun 2011

Jersi Daniel...

Jersi yang sama ngan yang sebelum ni. Ini pandangan belakang dia. Pandangan depan seperti pos yang sblum ni. Pelik kan? Sebelum ni D.A.N.I.A.L, yang ni D.A.N.I.E.L plak... He.... Pengajarannya..... Tengok betol2 sblum jait. Seb baik sedar sebelum sampai ke tuannya.. Dengan x-press nya AQILLIYA jait semula...Dah selamat sampai ke tuannya...


Key Chain Jersi...

Kicin Jersi ni order dari cikgu2... Naik kebas jugak la jari ni nak siapkan... Tapi seronok... Nama yang kat belakang tu AQILLIYA jait tangan ja... Tak da mesin sulam... Ok tak??? Kiut ja jersi2 ni. Ukuran bahu dlm 3cm, ukuran pjg 6cm... ( hee siap bagi ukuran gih... mcm tailor la plak...)




Key Chain nama..

Balik dari kg ja, AQILLIYA pulun plak siapkan kicin nama ni... Sebenarnya ni order dari cikgu2 di tadika Aliya... Semoga cikgu2 puas hati yer... Semuanya sweet2 mcm cikgu2 jugak... Heee

Jumaat, 10 Jun 2011

Pencil Case g...



Ok, dengan suka citanya AQILLIYA FELT bentangkan hasil keja AQILLIYA kali nih... Pencil case kartun. Order Zana dari Terengganu... Dah selamat sampai pun kat tuan nya. Harap2 Zana suka lah yer...

Sebenarnya ada cerita di sebalik pencil case2 nih.. Hee hanya AQILLIYA n Zana ja yang tahu... Apa-apapun tima kasih bebanyak kat Zana yer...
Agak mencabar gak la nak siapkan pencil case ni. Tapi tetap best... Suka suka suka...
- Lightning Mcqueen
- Princess Jasmine - Aladdin
- Cinderella
- Snow White

Rabu, 8 Jun 2011

Balik dari kampung..

Hmm... dah sampai pun Syurga duniaku.. ( Rumahku Syurgaku)... Seminggu AQILLIYA tak on line. Terubat rasa rindu bila dah tatap muka mak dan ayah... Masa di kampung AQILLIYA sempat siapkan kicin2 nama untuk order kengkawan anak buah, Nisa'. Tapi yang tension nya lupa plak nak snap gambar.... Arghhhh!!! Dah balik sini baru teringat...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...