SELAMAT DATANG KE AQILLIYA FELT COLLECTION....

Jemput la tengok-tengok koleksi AQILLIYA. Semuanya kiut-miut jer... Klu ada yang suka bleh la order... Harga pun berpatutan... Ikut harga semasa.. Pasti mampu milik.. Heee... Pegi jer kat KOLEKSI AQILLIYA, tengok2 la yer.. Aqilliya pasti korang mesti puas hati... Klu sudi jom follow Aqilliya skali...

ABOUT ME

Haiii.. Saya Azlina Ayob. Ibu kepada sepasang cahaya mata pengarang jantong buah ati mama. Asal dari Jelapang Padi tapi sekarang menetap di Selangor.. Hobi saya membuat kerja seni dari felt. Saya akan cuba buat dsign-dsign yang baru bila saya nampak ia cantik. Saya suka tengok benda-benda yang cantik dan kiut sbb dari situ dpt idea2 yang kiut miut. Suka gak jengah2 kedai yang berkaitan ngan hasil seni felt nih. Tak kira kat Malaysia ni atau pon Over sea ( on line je la... Nak pegi tak mampu.. Heeee)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...