SELAMAT DATANG KE AQILLIYA FELT COLLECTION....

Jemput la tengok-tengok koleksi AQILLIYA. Semuanya kiut-miut jer... Klu ada yang suka bleh la order... Harga pun berpatutan... Ikut harga semasa.. Pasti mampu milik.. Heee... Pegi jer kat KOLEKSI AQILLIYA, tengok2 la yer.. Aqilliya pasti korang mesti puas hati... Klu sudi jom follow Aqilliya skali...

Sabtu, 30 Julai 2011

STYLISH BLOGGER AWARD


Heee... Award ni saya terima daripada Kiszydolls Shop . Tima kasih bbanyak yer... First time AQILLIYA terima anugerah... Ada gak insan yang sudi bagi penghargaan atas hasil kerja tangan AQILLIYA FELT nih... Rasa tak layak pun ada gak... Banyak benda g yang AQILLIYA perlu perbaiki dan pelajari... Tapi apa-apa pun TQ dear...

Jom ramai2 g blog KISZ... Dia buat doll. Cute2 semuanya...

Selasa, 19 Julai 2011

Sepit reben rama-rama




Tada!!! Sepit ni AQILLIYA hasilkan dari riben... Cute kan??? ( perasan sudah... ) Hee memang kecik ja sepit ni... Dalam sibuk2 siapkan order orang sempat g buat rama2 ni... Buat masa ni warna rama2 ni ja yang ada... Nanti-nanti AQILLIYA buat warna lain plak... Nak buat bunga jugak... Tapi sibuk ckit sekarang ni...

Isnin, 11 Julai 2011

Rama-rama anggun...

Anggun ker???... He.. Rama2 ni sebenarnya ada ramai kengkawan dia tapi dah abih terbang ke taman lain. Tinggal la dia sekor-sekor.. Cian tak da kawan.. Ari tu Teacher Joey order rama-rama ngan bear.. AQILLIYA lebihkan satu untuk simpanan. Siapa nak bleh tangkap satu... Belakang sayap ni AQILLIYA letak print felt bunga2...

BEAR CUTE.

Hari tu AQILLIYA ada buat beberapa ekor bear order daripada Teacher Joey... Tapi lupa la plak nak ambik gambar...Ini order dari Nisa' untuk kawan sekolah dia... Ada nama kat belakang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...