SELAMAT DATANG KE AQILLIYA FELT COLLECTION....

Jemput la tengok-tengok koleksi AQILLIYA. Semuanya kiut-miut jer... Klu ada yang suka bleh la order... Harga pun berpatutan... Ikut harga semasa.. Pasti mampu milik.. Heee... Pegi jer kat KOLEKSI AQILLIYA, tengok2 la yer.. Aqilliya pasti korang mesti puas hati... Klu sudi jom follow Aqilliya skali...

Jumaat, 31 Disember 2010

SELAMAT TAHUN BARU ...

SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2011...
Selamat tinggal 2010... Ada azam baru untuk tahun baru nih? Atau azam tahun lepas masih blum tercapai? Bleh gak nak teruskan azam yang belum tercapaikan... Selagi nyawa dikandung badan... Teruskan usaha untuk memperbaiki diri sendiri dan sekaligus tok orang yang kita sayang... ( Heee cam pakar motivasi plak!!! )

PENCIL CASE MICKEY MOUSE..

M.I.C.K.E.Y.M.O.U.S.E... MICKEYMOUSE!!!!






Bahagian depan... MICKEY yang comel lagi kiut-miut... Suka???READY MADE!Pasti puas ati....
Klu ada yang nak request dsign lain leh gak...contect la Aqilliya k...



(Pencil Case nih pun belajar dari Sus n d gak, tp dsign sendiri la, tochie Sus.. )

Selasa, 28 Disember 2010

EPAL DAH SIAP





Akhirnya!!! Siap gak Epal2 yang kiut miut nih. Ada 50 biji semuanya. Epal Ijau n merah.. Baru berkesempatan nak letak gambar.. siap packing comei2 g.. Dah selamat sampai ke tuannya pun... Harap2 Ila puas ati yer... he...

Khamis, 9 Disember 2010

DRESS KIUT

DR 01.
Haa.. Ni plak ala2 girlzz dress. kiut miut semuanya. Saya guna tiny button ngan riben. Atas tu bahagian depan yang bawah tu bhg blakang.

Ukuran 4.5 cm x 6 cm.. Bleh buat key chain atau hp charm...

Harga RM 5.00 seunit

COLOUR PINK - SOLD OUT!




Selasa, 7 Disember 2010

Coin Purse Diego




CP01
Ni plak coin purse. Buat untuk anak terunaku 2 tahun.
Ukuran 11cm x 10 cm
Klu dsign cam ni RM 7.00
( tidak termasuk tali sbb tali tu saya kidnap dari tali yang ada dekat pen... )Hee

LOLLIPOP

LP01
Lollipop nih pun still ada dlm stok, baru siap. Tengok dlm blog Sus d cute sgt. tu yang try buat sendiri. Guna brad yang baru beli dari Sus gak!
Ukuran 4.5 cm diameter
7 cm pjg
Harga RM 6.00
Lollipop PINK - SOLD OUT!

MACAM-MACAM ADA

KM01
Ha... Key chain ni masih dlm stok. Macam2 rupa ada...
Ukuran 4.5 cm x 4.5 cm
Harga RM 5.oo seunit.

ULAT CUTE.

UB01


Heee. Ini plak ulat buah yang paling menawan di donia... Heee....


RM 5.00 seunit...

SELIPAR vs SPORT SHOES

SP01 ( Selipar )


SS01 ( Sport Shoes )


Sesiapa yang suka bleh order.


SOLD OUT


BEAR

BR01


Bear ni pun sama gak untuk orang Alor Setar.


Harga RM 5.00 seunit.

BINTANG-BINTANG


ST01


Ini bintang2 yang saya buatkan untuk customer dari Alor Setar.


Harga RM 4.00

RAMA-RAMA.

BF 01
He... Kakak saya cakap ni rama-rama 1 Malaysia ( mcm2 warna ada ) he... apa2ja la dia tu... Ini dah pun sold out dari stok. Anak sedara ambik jual kat member2 dia. Rama2 nih ada di Kulim sekarang. Sesiapa yang suka, bleh saya buatkan lagi.

KEY CHAIN CHOMEL.



KG01 ( Key Chain gitar )

KF01 ( key Chain bunga )



Ini plak key chain gitar ngan bunga.. Dah sold out. Sesiapa yang suka key chain nih bleh la order. Saya akan buatkan lagi....

RM 4.00 seunit

HP CASE CUTE

HP 01
Haa.. Ni HP Case.. Ukuran dlm 6.5cm x 12cm . Saya buat untuk diri sendiri heee. Tapi klu ada yang suka bleh la order sekarang.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...